Vacatures museum Hartenstein

VACATURE ALERT!
Wil je aan de slag op een historische plek met een bijzonder verhaal? Heb je interesse in geschiedenis en een hart voor cultuur? Het Airborne Museum is per direct op zoek naar ondersteuning! Je komt terecht in een enthousiast team van acht stafleden en 100 betrokken vrijwilligers die zich inzetten om het verhaal van de Slag om Arnhem te vertellen.

Stagiair: Sales & Operations
Het Airborne Museum is op zoek naar een daadkrachtige en creatieve stagiair die kan ondersteunen bij werkzaamheden die zowel verkoop als inkoop betreffen. Je zal tijdens deze stage o.a. reserveringen en arrangementen aanbieden en verwerken, meedenken over het reilen en zeilen van de Museum Shop en bezoekers te woord staan bij vragen. Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen onderzoek of opdracht.

Vrijwilliger: Gastvrouw/gastheer
Als gastvrouw/gastheer draag je samen met 1 of meer collega’s zorg voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers. Je bent het visitekaartje van het museum en de VVV Oosterbeek. Daarnaast ondersteun je in de Museum Shop. Het Airborne Museum werkt met een vrijwilligersconvenant.

Vrijwilliger: Weekendmanager
In deze uitdagende en veelomvattende functie ben je minimaal 2 weekenddagen per maand eindverantwoordelijke in het Airborne Museum. Je opent en sluit het museum, ondersteunt de gastheren en gastvrouwen en zorgt voor een warm ontvangst van bezoekers. Je bent een aanpakker met een scherp oog voor ongewone situaties.

Ga naar de vacatures : LINK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.