Traces of War – App

Gaat u deze zomer op pad om locaties te bezoeken die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog of aan een andere oorlog? Dan hebben we iets heel nuttigs voor u. We hebben namelijk een app laten ontwikkelen 

waarmee u op uw smartphone of tablet in een handomdraai kunt zien welke bezienswaardigheden zich bevinden op de plaatsen die u bezoekt. TracesOfWar.nl voor onderweg.

Al vele jaren werd ons gevraagd: is er een app met daarop de locaties van alle bezienswaardigheden op jullie website? Eindelijk kunnen we dit bevestigend beantwoorden. De TracesOfWar-app is er voor gebruikers van zowel Android- als iOS-apparaten en is gratis te downladen.

Samenwerking met TU Delft
Opdrachtgever voor de realisatie van deze app is Stichting Informatie Wereldoorlog Twee (STIWOT), de beheersorganisatie van TracesOfWar. “De app is ontwikkeld in samenwerking met de opleiding Computer Science and Engineering van de TU Delft”, aldus STIWOT-voorzitter Lennard Bolijn. “Wij zijn zeer content met het resultaat dat de vijf studenten in korte tijd hebben bereikt.”

Over de motivatie om deze app samen te stellen verklaart Lennard: “TracesOfWar heeft de ambitie om een leidend internationaal platform op het gebied van oorlogsgeschiedenis te zijn. Met deze nieuwe mobiele app voldoen we aan de grote vraag van onze gebruikers om onze informatie eenvoudig toegankelijk te maken, zowel voor thuis als op reis.”

 

Ga naar Traces of war voor volledige tekst en download knop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.