,

Oproep – objecten voor bijzondere uitgave van het magazine

Beste lezer,

Voor Airborne Magazine nr. 30, een gezamenlijke productie met de Arnhem 1944 Fellowship, zijn wij op zoek naar voorwerpen die betrekking hebben op de Slag om Arnhem en die een interessant verhaal vertellen.

Denk vooral niet ‘hier zal toch niemand in geïnteresseerd zijn’, want ik kan u verzekeren dat dit wel het geval zal zijn.

Het kan gaan om een object dat toebehoorde aan een veteraan, het kan gaan over de Slag, de ‘pelgrimages’, de reünies of de herdenkingen. Het item kan ook betrekking hebben op burgers tijdens de Slag om Arnhem, op een specifieke persoon of zelfs op een specifieke plek.

We zijn niet zozeer op zoek naar een diepgaande analyse van het item, maar vooral naar het verhaal erachter. Ieder voorwerp zal in het Nederlands en Engels worden begeleid met 200-300 woorden aan uitleg.

We hebben ruimte voor vijftien verhalen in Airborne Magazine nr. 30. Voorwerpen die buiten de selectie vallen, zouden eventueel in aanmerking kunnen komen voor plaatsing in één van de volgende nummers van ons tijdschrift of in de Fellowship Newsletter.

Stuur een e-mail met uw voorwerp/verhaal naar magazine@vriendenairbornemuseum.nl en wie weet ziet u uw bijzondere object straks terug op papier.

 

Otto van Wiggen,

Bestuursvoorzitter VVAM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.