Algemene Ledenvergadering  – 23 april

Zaterdag 23 april vindt de 44ste Algemene Ledenvergadering van de VVAM plaats in het Airborne Museum vanaf 10.30, met daarna een lezing in de middag. Hieronder een paar mededelingen van praktische en formele aard.

  • Het aantal plaatsen is beperkt, en aanmelden voor de ALV is dus noodzakelijk. U kunt zich aanmelden bij de secretaris via secretaris@vriendenairbornemuseum.nl. In tegenstelling tot de vorige twee ALVs zal de vergadering niet te volgen zijn via Zoom.
  • De stukken, inclusief de voorgestelde nieuwe statuten, voor de ALV kunt u vooraf aanvragen vanaf 18 april bij de secretaris via bovengenoemd adres.
  • De termijn van ondergetekende als bestuurslid is verstreken. Ik stel mij beschikbaar voor nog een termijn. Volgens de statuten kunnen de leden andere kandidaten voordragen. Zij kunnen zich melden bij de secretaris voor aanvang van de ALV en moeten daarbij de steunbetuigingen van tenminste tien leden overleggen.
  • Na de ALV en ter overbrugging naar het middagprogramma, bestaat de mogelijkheid tot een eenvoudige lunch bij Restaurant Schoonoord. De kosten bedragen €15 en reserveren is wederom noodzakelijk. Aanmelden voor 20 april via bovenstaand email adres. De rekening kan ter plekke voldaan worden.
  • Het aantal nog beschikbare plaatsen voor de lezing in de middag is inmiddels zeer beperkt. Mocht u die lezing willen bijwonen, meldt u dan zo snel mogelijk aan bij de secretaris.

Ik hoop u zaterdag 23 april te treffen in het Museum.

Otto van Wiggen
Voorzitter Vrienden van het Airborne Museum (VVAM)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.