Nog enkele plaatsen vrij voor thema-avond ‘Linnet/Linnet 2 en Comet’

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de thema-avond van 10 juni a.s. Centraal staat deze avond de geplande maar niet uitgevoerde Airborne operaties LINNET, LINNET 2 en COMET. Deze operaties worden in de literatuur over de operatie MARKET meestal maar zijdelings vermeld. Dankzij medewerking van dhr. Johan van Doorn, dhr. Arie-Jan van Hees en dhr. John Howes hebben Erik Jellema en Luuk Buist  uitgebreid onderzoek kunnen doen naar deze operaties aan de hand van uniek bronnenmateriaal. Met deze lezing willen we de verkregen inzichten met u delen. Immers deze unieke bronnen zijn niet makkelijk voor iedereen toegankelijk. Het valt bovendien op, dat veel schrijvers klakkeloos overnemen wat andere schrijvers voor hen hebben opgeschreven. Het bestuderen van bronmateriaal laat zien dat sommige aspecten toch een beetje, tot zelfs volledig, anders waren.

Kortom, een avond vol nieuwe inzichten!

We zijn weer van harte welkom in de Salon van het Airborne Museum. Aanmelden tot 1 juni 2022 bij activiteiten@vriendenairbornemuseum.nl. Maximaal aantal deelnemers is 50 i.v.m. grootte van de zaal. Kosten: 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Bier wijn en frisdrank zijn dan inbegrepen.
Bij aanmelding het bedrag graag overmaken naar NL33INGB0005 113 751 t.n.v. Vrienden van het Airborne Museum onder vermelding van THEMA-AVOND 10 JUNI.

Locatie: Airborne Museum Hartenstein, Oosterbeek.
Zaal open 18:30, start lezing 19:00 – 21:30, sluiting 22:00.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.