Aankondiging: Gedenkboek Oosterbeekse oorlogsslachtoffers 17 september – 1 november 1944, 3e, geheel herziene druk

Zes jaar na het verschijnen van de tweede editie van het gedenkboek voor de burgeroorlogsslachtoffers uit het dorp Oosterbeek (uitgegeven door de Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Oosterbeek) wordt gewerkt aan een 3e, geheel herziene druk. Veel nieuwe informatie en gegevens zullen worden toegevoegd, die met behulp van familieleden en andere nabestaanden zijn verkregen. Ook zijn diverse digitale bronnen, archieven en in de laatste jaren verschenen nieuwe publicaties geraadpleegd.
Onze zoektocht naar ontbrekende afbeeldingen en nieuwe informatie wordt ook deze keer weer ondersteund door de heer Geert Maassen. Als u informatie of afbeeldingen van burgerslachtoffers uit het dorp Oosterbeek heeft die in het gedenkboek opgenomen mogen worden, of als u de verblijfplaats daarvan kent, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met een van de beide auteurs: Ron Wenting (rowe@ziggo.nl) en Roland de Kwant (zzkwetal@hotmail.com). De streefdatum voor het verschijnen van de publicatie is: 4 mei 2021.
Een overzicht van alle in het boek opgenomen slachtoffers en meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina Oosterbeekse Burgerslachtoffers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.