Buitengewone Ledenvergadering 

Op de ALV van 23 april 2022 zijn nieuwe statuten voor de VVAM voorgesteld en besproken met de daar aanwezige leden. Ik heb echter moeten constateren dat het statutair vereiste quorum van tweederde van de leden niet gehaald werd.

Daarom schrijft het bestuur hierbij een buitengewone Algemene Leden Vergadering uit die zal worden gehouden op 21 mei vanaf 15.00u in het Airborne Museum. Als u bij deze vergadering aanwezig wilt zijn, verzoek ik u dat te melden bij de secretaris.

De agenda van die vergadering bestaat uitsluitend uit een stemming over de voorgestelde statuten. Zoals gemeld zijn de voorgestelde statuten een volledige herziening volgens het momenteel geldend recht. In de voorgestelde statuten is ook aangegeven wat gewijzigd is naar aanleiding van de discussie op de ALV van 23 april.

Bij de buitengewone ALV is bovengenoemd quorum niet meer noodzakelijk en volstaat de instemming van tweederde van de aanwezige leden. Worden de statuten daar aangenomen, dan zullen deze bij de notaris worden vastgelegd.

Met vriendelijke groet

Otto van Wiggen
Voorzitter VVAM.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.