Vorige maand liet Roland de Kwant weten dat hij erg blij is met de online publicatie van de ministories en nieuwsbrieven. Het zoeken was alleen nog niet mogelijk met de zoekmachine en daar wordt nog steeds aan gewerkt. Roland heeft in de afgelopen jaren een index op naam geproduceerd die hij met ons wil delen. De index bestaat uit 24-pagina’s die in twee kolommen zijn vormgegeven. Meer dan duizend entrys die bijna veertig jaar publicaties VVAM bestrijken. Het is een schitterende toevoeging aan de digitale data en het maakt het zoeken een stuk makkelijker en sneller!

De index is geplaatst op de pagina voor leden. Daar staat hij als pdf en als html text om het zoeken makkelijker te maken. (Met dank aan Roland voor het delen!)

Beschrijving: De index van persoonsnamen bevat de persoonsnamen die opgenomen zijn in de Nieuwsbrieven 1 tot en 132 (in de index als getal opgenomen), de Airborne Magazines (AM) 1 toten 10 en de Ministories (MS) 1 tot en met 125. De verwijzingen naar de Ministories zijn volledig in Arabische nummering opgenomen (de eerste 37 uitgaven van de Ministories zijn origineel voorzien van Romeinse nummering). Bij het opnemen van de persoonsnamen, in deze index, is de familie- of (achter)naam als uitgangspunt genomen. Deze familienamen kunnen derhalve betrekking hebben op meerdere personen met verschillende voornamen.

Index op auteur en titel

Naast de index op naam is ook een index op auteur en titel geplaatst als extra tool voor ontsluiting.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Vraag of reactie?
Laat hier uw reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.