Tour gaat door!

Deze tour is inmiddels volgeboekt. Verder willen we de deelnemers vragen de corona checklist te raadplegen die te zien is op deze website bij evenement Algemene Ledenvergadering en Lezing van 10 oktober 2020. Op dinsdag 29 september heeft VVAM bestuur deze activiteit tegen het licht gehouden van de afgekondigde landelijke corona-maatregelen. Aangezien we optreden in groepen van 10 man en een interval hebben tussen de groepen is besloten deze activiteit door te laten gaan. Groepsbegeleiders houden echter wel streng toezicht. Heb daar begrip voor.

BATTLEFIELDTOUR ZATERDAG 03 OKTOBER 2020
“B and C Coy 2nd Battalion The Parachute Regiment IN DE SLAG OM ARNHEM”
Tevens wordt stilgestaan bij de opstellingen van Light Regiment Royal Artillery in Oosterbeek, Breesforce, Weverstraat en acties van Lsgt Baskeyfield

Op zaterdag 03 oktober 2020 organiseert de Vereniging Vrienden van het Airborne Museum een battlefield-wandel tour B and C Coy 2nd Battalion The Parachute Regiment; tevens wordt stilgestaan bij de opstellingen van The Light Regiment RA in Oosterbeek, Breeseforce, Weverstraat en acties van Lsgt Baskeyfield.

Rekening houdend met de geldende corona maatregelen plannen we nu:

Max 30 personen

1. Kosten: 30 euro incl Lunch bij concertzaal twv 15 euro
    2. Inleiders op bespreekpunten: Marcel Anker- Lost Coy, David Buggenum- B Coy arrived, Alexander Junier- lsgt Baskeyfield in de ochtend, Martijn Cornelissen-Light Regiment, Joop de Lange- Breeseforce en begeleiders Weverstraat
    3. Begeleiders per groep (Activiteitencommissie) Joey Post, Luuk Buist en  Erik Jellema(tevens inleiders Weverstraat)
  1. Gedacht verloop
    1. 0830 aankomst met eigen vervoer asl kopje koffie eigen rekening (Parkeerplaats concertzaal rozensteeg 3 oosterbeek)
    2. 0900 start wandeling (C-B Coy en lsgt Baskeyfield)
    3. 1200-1300 lunch
    4. 1300 Light Rgt
    5. 1400 Breese force
    6. 1500 Weverstraat
    7. 1600-1700 afsluiting met consumptie concertzaal eigen rekening

De tour start om 09.00 uur vanaf de Concertzaal, Rozensteeg 3 in Oosterbeek. Hier eindigt ook weer de tour om 17.00 uur.  De tour is incl. lunch.

We delen de 30 deelnemers op in 3 groepen van 10 zodat we de 1.5m kunnen handhaven.

De kosten zijn per deelnemer € 30,00 voor leden van de Vereniging Vrienden van het Airborne Museum. Niet leden betalen € 35,00. Opgave tot 15 september 2020 door aanmelden bij activiteiten@vriendenairbornemuseum.nl en overmaking kosten op IBAN: NL33INGB0005 113 751 t.n.v. Vrienden van het Airborne Museum te Oosterbeek onder vermelding van BFT Zaterdag 3 okt 2020 en naam en adres. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met activiteiten@vriendenairbornemuseum.nl of 06-20125903.

zaterdag 03 oktober 2020

Concertzaal Oosterbeek