VVAM Battlefieldtour ‘Perimeter-Noord’

Na de succesvolle Battlefieldtours over de verrichtingen van het 7th Battallion KOSB en het 1st Airborne Reconnaissance Squadron staat op zaterdag 6 november een wandeltour op het VVAM-programma. De tour zal zich focussen op de diverse eenheden die hun posities hebben ingenomen in de noordzijde van de Britse perimeter die vanaf 19 september vorm kreeg in Oosterbeek. In het ‘bovendorp’ maakten een grote verscheidenheid aan eenheden deel uit van de perimeter, waaronder de ‘KOSB’ en ‘Recce’ eenheden waarmee de wandeltour een logisch vervolg is op de eerdere twee fietstours. Daarnaast zullen onder andere de verrichtingen van de 21st Independent Parachute Company en het Glider Pilot Regiment gevolgd worden.

We verzamelen om vanaf 09:30 bij de ‘Foodtruck’ van Buitenpoort Catering achter Airborne Museum Hartenstein. De foodtruck is dan voor ons geopend voor een kop koffie en versnapering. Aansluitend zullen we in twee groepen op pad gaan onder leiding van de gidsen Luuk Buist en Erik Jellema. Uw exacte starttijd volgt na aanmelding.
De lunch zal worden genuttigd bij de Oude Herberg in Oosterbeek. Tegen 15:30 bent u weer terug bij het Airborne Museum.

Aanmelden en betalen
Deelname aan de tour kost voor leden 25,- p.p. , voor niet-leden 30,- p.p, inclusief lunch. LET OP: AANMELDEN PER MAIL NAAR activiteiten@vriendenairbornemuseum.nl en het overmaken van de kosten.
Betaling  vóór 30 oktober, door overmaking van de kosten op IBAN: NL33INGB0005 113 751 t.n.v. Vrienden van het Airborne Museum te Oosterbeek onder vermelding van BFT PERIMETER NOORD 2021
Afmelden, met teruggave van inschrijvingsgeld, is mogelijk tot een week voorafgaande aan de tour. Daarna vervalt het inschrijfgeld aan de vereniging.

zaterdag 06 november 2021

Airborne Museum Hartenstein