Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Boekenbeurs op zaterdag 17 juni
Concertzaal aan de Rozensteeg 3, Oosterbeek

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert de Vereniging Vrienden van het Airborne Museum in Oosterbeek voor de 26e maal een beurs voor boeken en documentatie over de Tweede Wereldoorlog. De boekenbeurs wordt gehouden in de Concertzaal aan de Rozensteeg 3 in Oosterbeek. De openingstijden zijn van 09.30 tot 15.00 uur. Een bezoek is gratis.

Tijdens deze beurs zijn er ongeveer 25 stands met boeken en documenten over de Tweede Wereldoorlog. Boeken over Market Garden en de luchtoorlog zullen ruim aanwezig zijn.

Er is een speciale stand van de het Nederland Instituut voor Militaire Historie van Defensie uit Den Haag. Het Instituut richt een stand in waar onder andere militair historisch boeken (Marine, Landmacht en Luchtmacht) gepresenteerd worden Ook doet het Instituut dubbele militair historische boeken van de hand voor slechts € 1,- p/stuk.

Mis deze kans niet en bezoek de beurs.

Als u zelf over een faceboek pagina of een website beschikt is het mogelijk deze boekenbeurs extra onder de aandacht van uw vrienden te brengen.

Nieuwe Zondagen

Bestel online tickets